☰ Meny

Tidskriften Carolinen

Smakprov på artikel Bidra till innehållet Register över artiklar

Tennsoldatsklubben Carolinen ger ut en tidskrift med namnet Carolinen. Den kommer i normala fall ut två gånger per år. Tidskriftens artiklar behandlar alla aspekter av tennfigursamlande, alltifrån uniformshistoria till artiklar om olika figurtillverkare.

För medlemmar i klubben är kostnaden för tidskriften inkluderad i årsavgiften. Är du intresserad av att köpa gamla nummer, kontakta vår ordförande. För kontaktuppgifter v.g. se vidare under fliken "Medlemskap och årsavgift".

Artiklar, bilder etc. välkomnas.

Annonspriser:

1/1-sida 500 SEK, 1/2-sida 250 SEK, 1/4-sida 125 SEK, 1/8-sida 80 SEK

Redaktör: Louis Liljedahl

Tidskriftens adresser:

Tennsoldatsklubben Carolinen c/o Louis Liljedahl Kaskeluokt 301 923 98 Storuman

louisevyliljedahl@hotmail.com


En av artiklarna i höstnumret 2023


Bidra till tidningen Carolinens bildforum

I vår medlemstidning Carolinen har ett bildforum för medlemmarnas bilder. Så om ni vill ha bilder publicerade i Carolinen, skickar ni in materialet till redaktör Louis Liljedahl:

louisevyliljedahl@hotmail.com

Varje bild bör vara försedd med:
1 Vad den föreställer.
2 Om möjligt tecknare, gravör/skulptör och utgivare.
3 Fotograf.


Register över Carolinens artiklar genom åren

Efter ett digert kartläggningsarbete går det nu att ta del av ett register över Carolinens artiklar och innehåll i övrigt. Registret omfattar innehåll från 1981, fram till 2018. Vi hoppas att registret uppdateras med senaste årens utgivning inom snar framtid.

Ta del av registret direkt på webben genom att klicka här, eller ladda ner Excel-filen till datorn genom att klicka på nedan Excel-ikon.