Medlemsavgiften är 200 kr. För ungdomar under 19 år är avgiften 75 kr med samma rättingheter som för övriga medlemmar. Beloppet kan betalas in med den inbetalningsblankett som bifogats senaste utskicket, eller genom Internetbank. Klubbens plusgirokonto är 75 23 59 - 0. Glöm ej att uppger namn.

Mötesprogram


 

 

 

 

 

 

 

OBS! På alla möten som hålls på Skeppsbron 10, Sjöfartshuset, kommer en stund i slutet av varje möte att tillägnas de som vill köpa eller sälja figurer mm. Ta alltså med figurer och annat om du vill sälja.


Vårens program 2015

 

OBS! I samband med alla klubbmöten som hålls i lokalen på Skeppsbron 10 (Sjöfarts-huset) finns möjligheten i slutet av varje möte att köpa, sälja och byta figurer mm. Ta alltså med figurer och annat som du vill sälja.


Lördagen den 9/5 kl. 13-15 Vårmarknad – Lokal: Tradition Scandinavias lokaler, Karlbergs-vägen 58 (ingång runt hörnet från Vikingagatan, gå upp för trappan och över gården till vänster, sedan är lokalen 1 trappa ner). Passa på att träffa Magnus Lindström som numera driver Tradition Scandinavia och Tradition of London. Säljare kommer in redan kl 12.30!

Lördagen den 23/5 kl. 13-16 ca.
Figurmålning – Pipersgatan 6, Kungsholmen (T-bana Rådhuset). Passa på tillfället att träffas och måla figurer, eller kom och umgås med oss. OBS! Var och en tar med eget material.

Lördagen den 30 maj kl. 13-15, Öppet hus för Carolinens och Drabantens medlemmar, kom och besök Johan Lilliehööks gjuteri samt titta lite på hans samling av tennfigurer.
Adress: Söravägen 30, Åkersberga.